1239122341_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tässä on tulossa vauvalle ns. vaunupeite. Tein samanlaisen aikanaan 33v. sitten tulevan vauvan äidille, kun odotin häntä.

Malli löytyi uudelleen kirjastosta, kauneimmat käsityöt kirjasarjan kirjasta osasta virkkaus. Olen joskus lainannut kyseisen kirjan ihan muuta varten ja silloin malli tuli vastaan ja painoin mieleeni mistä sen tarvittaessa löytää.

Aikanaan, en muista missä malli oli.

Lankana on Nalle ja 2,5 no. virkkuukoukku. Lanka on huono virkata tahtoo mennä puoliksi. Vahingossa ostin seuraavan kerän 7 velj. ja virkkasin yhden palan ihmettelin jo virkatessa, että kuinka tätä on niin hyvä virkata, että oliko ekassa kerässä jotain vikaa, mutta palasta tuli isompi ja sit tajusin, että olin hyllystä kaupassa siepannut samanvärisen 7 velj. Se olis ollut paljon parempi virkata siitä, mutta kun olin jo kerän virkannut Nallesta, en viitsinyt vaihtaa ,siitä tuli jo puolet tuosta määrästä. Tulin vaan katumapäälle ja päätin vielä virkata sitä isommaksi, kuten kuvasta näkyy. Taustaksi tulee jokuu pastillinsävynen flaneli, feese tai vastaava.