Käväisimme Tallinnassa kun oli talviloma töistä. Pari yötä hotellissa oltiin. Oli yhtä pirtsakka ilma kuin täälläkin. Muutama aste pakkasta ja viima mereltä.

Tulikin poikkeiltua sitten kaupassa kuin kaupassa. Kirjakaupoissa näytti oikein olevan sohvat, että voi rauhassa tutkia kirjoja. Mieskin viihtyi sellaisessa kirjakaupassa jossa sai ihan rauhassa vaikka lukea kirjoja.

Minä löysin tälläisen isoäidin ruokakirjan, siinä on ihan kivasti selitetty taustoja muutamasta isoäidistä eri puolilta Viroa ja sitten heidän ruokaohjeensa. Toinen oli tuollainen keittokirja.

Siellähän myydään paljon kirjoneuleita. Ei ole koskaan tullut ajateltua, että ne ovat heidän kansallis juttuja. Kirjakaupasta löytyi tuollaisia malleja, kirjokintaita eri puolilta Viroa. Nuo ovat setukaiskintaiden malleja ja toisella puolella lisää. Maksoi vain 1 euron tuo malli. Joka paikkakunnalla omat mallit.      Mulla on jo varattuna mustaa ja valkoista lankaa jos koittais itselle neuloa. Ensin pitää saada vauvan peitto valmiiksi.