Hei pitkästä aikaa, ei vaan ole ollut aikaa kirjoitella. Olimme oikein rentoutus löhö lomalla Alanyassa. Kovasti lupailtiin huonoja kelejä siksi viikoksi, mutta oli lämmintä ihan tarpeeksi.

Aamulla heräilimme 8-9 aikaaan, aamupalan jälkeen kävelylle ihanalle rantakadulle, jota on vuosien varrella laitettu ja siitä on kehkeytynyt oikein komea.1557581.jpg

On se kummaa että tuolla etelässä kaikki kukkii niin komeasti, jostakin betoniaidan kolosta nousee köynnös korkeuksiin ja kukkii kovasti.  Itse tekee kaikki kommervenkit koti puutarhassa ja saa aikaiseksi, kitukasvuisen "törön".

1557571.jpg

Vielä pitää liittää yksi kuva, aina on otettava noista pedatuista sängyistä kuva. Millon on mitenkin muotoiltu peitteet ja kukkia ripoteltu. Joskus on ruusunlehtiä, nyt oli kehäkukan tapaisia kukkia.

1557589.jpg

Käsitöitä en ole voinut nyt tehdä, kun vasen käsi ja olkapää on ollut kipeänä ja käyn hoidossa niistä. Olisi pitänyt sairaslomallakin olla, mutta en hölmö jäänyt, kun muka oli töissä niin kriittinen tilanne. Aina on tekijä kumminkin löytynyt. Odottelen nyt kesälomaa joka minulla alkaa jo 30.5.