Kävimme olemassa mökillä pitkästäperjantaista pääsiäissunnuntaihin. Torstaina kävimme lämmittämässä ja hyvin oli lämminnyt, kun perjantaina menimme oli mökissä 18 ast. lämmintä. Joka päivä kun vähän takassa polttaa puita, lämmintä riittää.

Valitsimme vaan kylmimmän viikonlopun koko talvena. Lunta siellä ei ollut yhtään, mutta toisaalta onneksi oli sitä pakkasta, pääsi kivasti koiran kanssa taas metsälenkeille. Metsän omistajat ovat vaan tehneet "kiusaa", harvennus hakkuita parissakin paikassa jossa olen koiran kanssa liikkunut. Oksia ja koneen jälkiä on hankalampi liikkua.

Mitään eläimiä en nähnyt, oravan ja tikan, mutta jäniksen ja peuran jälkiä ilmeisesti riitti, koska koira juoksi nenä maassa innoissaan pitkin peltoa. Tulee todella hyvää liikuntaa koiralle, niinkuin itsellekin.

Nyt vaan on puhuttu niistä susista, juuri liikkumassa siellä mökki kunnassamme. En niinkään pelkää omasta puolestani niitä, mutta koiran perään ne taitaisivat lähteä. Samoin karhu on nähty siellä liikkuvan. Sitä minäkin jo pelkään. Viime syksynä näin juuri karhun ulosteen siellä "meidän" metsässä, aivan metsän reunassa, kun pellolta siirrytään metsän puolelle. Mökistämme n. 500m päässä. Toivottavasti niitä ei tarvitse silmätysten kohdata ainakaan siellä metsässä.